Vippiä Etsivä, Lue Tämä Ennen Lainaamista

Posted by

Jos olet tarvitsevat käteistä, henkilökohtainen laina voi olla vain mitä täytyy pystyä maksamaan laskujaan. Monet ihmiset, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti unohtaa mahdollisuus henkilökohtaisia ​​lainoja, koska he eivät ymmärrä, miten ne toimivat. Tai he eivät usko, että he voivat saada yksi näistä lainoista, koska niillä on vähemmän kuin-vaikuttava luotto pisteet.

Totuus on kuitenkin, että voit löytää henkilökohtaisia ​​lainoja, vaikka sinulla on hyvin alhainen luotto pisteet alle 600 tai jopa 550: On olemassa useita erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​lainoja valita myös taatut lainat, vakuudettomia lainoja, ja auto autoluotot .

nopea laina

Vakuudelliset lainat ovat, jos sinua virittämään jonkinlainen vakuuden – jotain rahallista arvoa, että lainanantaja voi helposti myydä, jos et pysty maksamaan takaisin lainan pääoma. Koska tällainen laina on varmistettu, se tarkoittaa, että voit odottaa maksaa hieman alhaisempi korkotaso. Myös luotto-pisteet eivät paljon tekijä näiden lainojen, koska se olet laittanut vakuuksia auttaa vähentämään lainanantajan riski paljon.

Vakuudettomia lainoja, toisaalta, eivät edellytä, että olet tarjoavat jopa vakuuksia lainanantajalle. Se on hyvä asia, jos et halua laittaa jotain arvoa varten mahdollisen myynnin lainanantajalle myöhemmin. Kuitenkin haittapuoli on, että joudut maksamaan korkeampaa korkoa oman lainarahalla.

Auto otsikko laina puolestaan ​​on hyvin samankaltainen kuin vakuutena lainan. Itse asiassa, se on eräänlaista vakuutena lainan. Jossa on automaattinen otsikko laina, käytät auton arvosta lainojen vakuutena. Kun kyseessä on tällaisen lainan, olet riskeeraa menettää auton. Ja korot voivat olla melko korkea.

Jos voit, paras vaihtoehto näistä 3 vaihtoehtoa on mennä vakuudettoman lainan. Yllättäen vaikka sinulla on huono luotto pisteet sinun pitäisi pystyä löytämään huono luotto lainanantajan jotka lainaa sinulle rahaa tarvitset.

Temppu näin on tämä: et halua vain kävellä läpi etuovesta kaikki vanhat henkilökohtainen laina lainanantaja ja pyytää lainaa. Pikemminkin sinun on ensin halua tehdä kotitehtäviä. Etsi Muistio ja kynä. Sitten alkaa etsiä henkilökohtainen laina lainanantajien jotka tekevät kohta käsitellä suoraan ihmisten kanssa, jotka ovat pieni luotto (FICO) pisteet. Pidä hyvää muistiinpanoja niin tiedät mistä saat ja kuka tarjoaa sinulle parhaat tarjoukset.

Katsos, huono luotto henkilökohtainen laina lainanantajien ei ole läheskään niin ripustaa luotto-pisteet kuin olisi eniten lainanantajat. Vaikka useimmat luotonantajat karata huutaa nähdessään FICO pisteet alle 550, huono luotto henkilökohtainen laina lainanantaja näkevät automaattisesti että haasteena yrittää tavata tai lyödä. Soveltamalla niitä suoraan, saat käynnistämällä pyörien, jonka tavoitteena on löytää tapa saada sinut hyväksytty.

Lopullinen Bonusvinkki: varmista, että et tyytyä hakemassa vain yksi näistä lainanantajien. Sen sijaan sovelletaan vähintään 3-4 niistä. Jotka lisäävät mahdollisuuksiasi lasku parhaan hinnan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *