Pikavippisäännökset maailmalla

Posted by

pikalainat maailmalla

Pikalainat ovat vuosisadan innovaatio. Nämä lainat on erikoisuus, että niillä on suora yhteys kuukausipalkka, joten nimi pienlaina. Toinen uutuus kuten me sanomme, että nämä lainat ovat lähes ilman jouset eli ne ovat vapaasti tavalla ei takaajan kiinnitys tai vakuuksia on mukana. Tämä itsessään on suuri siunaus. Finanssimaailman on hyväksynyt nämä lainat ja ei niukasti ihmisiä, jotka maksaa lainat. Kuitenkin kaikki hyvät asiat voivat olla ratsastaja. Maksaa päivä lainoja myös ratsastaja muodossa laina on pieniä määriä ja myös sen saatavuus vain niille amerikkalaisille, jotka ovat säännöllisesti tulonlähde. Joten jos olet työtön kuin voi olla pois kehästä käyttää pikalaina. Mutta jos olet palkattua mies tai nainen ja tarvitset käteistä todella huono, niin pienlaina voi olla vastaus teille. Toinen ratsastaja esiintyy muodossa korkea korko, joka voi joutua maksamaan käyttää tällaista lainaa. Et pääse pois, koska tämä on vakuudeton laina ja rahoitusmaailman on hyväksynyt sen lisänä rahoittajan, joka antaa lainaa suurempi riski ilman vakuuksia.

Lainat ja kaikki sellaiset liiketoimet eivät kuulu toimivallassa lain päättäjille. Siksi maksaa päivä lainat ovat myös skannerin alla ja osa sääntelyyn lakeja on kehystetty. Yhdysvallat on yhdistys toteaa. Tiettyjä lakeja kohdistuu valtion toimivaltaan ja tietyt liittovaltion hallintaan. Silloin kun nämä lyhytaikaisia ​​lainoja ovat huolissaan ne ovat valtion aihe, eikä liittovaltion lakia olemassa sääntelemään niitä.

Mutta on yksi poikkeus tähän skenaarioon ja että huolet maksaa päivä lainoja jäsenille Yhdysvaltain asevoimissa. Niiden tapauksessa kongressi on kehystetty lakeja todellista vuosikorkoa, joka voidaan veloittaa palvelun miehen. Yhdysvaltain kongressi lailla lokakuun 2006 on rajattu maksaa päivässä lainojen sotilashenkilöiden 36%.

Pay päivä lainat ovat, kuten tiedämme myös henkilöille, joilla on huono luotto. Tämä on kuin avaisi Pandoran lippaan ja aikaisemmat ihmiset joilla on huono luotto on veloitettu korot 600 tai 800 prosenttia. Tämä on puhdasta kiristystä. Mutta nyt säännöt ovat olemassa, jotka rajoittavat näitä extortionist hinnat. Niinpä se on oman edun mukaista olla tietoinen sääntöjä ja lakeja, jotka säätelevät disbursal näistä lainoista.

Valtiot ovat myös säätänyt lakeja, jotka tekevät siitä pakollinen lainanantaja luovuttaa todellinen vuosikorko hän veloittaa sekä kaikkia sääntöjä ja määräyksiä, jotka koskevat lainan. Kaikki tämä on tarkoitus olla yksinkertaista kieltä ja siellä on oltava avoin kaikissa käsitellään. Tällä hetkellä yli 30 valtiota unionin on kulunut lakeja kuten lainat ja ennakkomaksut. Tietoa näistä laeista on saatavilla verkossa ja voidaan arvioida helposti.

Kuitenkin on katkokset lakeja toteaa. Lähes 37 valtiota on ilmoittanut maksaa päivässä lainojen laillisina ja lakeja säädettiin säännellä näitä lainoja. Kuitenkin on paljon tiloja, joista voidaan Georgia, tällaiset lainat ovat kiellettyjä ja laittomia. Kuitenkin kun ei nimenomaisesti kielletty lakeja, jotka kieltävät palkkapäivä luotonanto ovat yleensä muodossa kiskonnan rajoja. Valtioissa, jotka eivät ole kiellettyjä maksaa päivä lainoja, korot on katettu ja todellinen vuosikorko on hallinnassa. Tämä on merkittävä määräyksistä.

Totuus luotot laissa säädetty Yhdysvalloissa julkistamisesta, APR. Joten ei lainanantaja voi ohitus sitä. Kuitenkin laki myöntää, että nämä lainat ovat lyhytaikaisia ​​vakuudettomia lainoja, pakostakin APR voi olla korkea. pikavipit ovat siten kallis ehdotus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *