Pikalainat Toisesta Näkökulmasta

Posted by

käteisennakkoLainanantaja ostaa pieni osuus tulevaisuuden luottokortin myynti, kunnes takaisinmaksuaika on valmis ja antaa sinulle etukäteen rahaa yrityksesi tarvitsee. Usein yrityksen omistaja hyväksyy jopa vähemmän kuin suuri luotto historiatietoja, joten kauppias käteisennakkoa ylhäältä rahoitusta valinta.
Miten lainanantajien tehdä rahaa?

Rahoitusta maksut voivat vaihdella huomattavasti, ja se ei ole vain yhdestä lainanantajan toiseen, mutta yhdestä käteisennakkoa toiseen. Esimerkiksi takaisinmaksuaika $ 10.000 käteisennakon voisi olla niinkin alhainen kuin $ 11500 tai jopa $ 14000 dollaria.

Vaikka on kiinteä takaisinmaksuajalla päivittäin prosenttiyksikköä, ja sen takia, heidän ole kiinteä kuukausimaksu, maksat niin voit myydä; Takaisinmaksuaika tekijä vaihtelee yrityksen myynti- ja rahamäärä pyytänyt.

Jos yrityksesi menee hyvin ja myynti ovat hyviä, ennakko lainanantaja kerää rahat ennemmin tehdä takaisinmaksuaika määrän melko korkea. Koska ei ole aikarajaa maksaa takaisin lainan vuotuinen laskee, kun maksut ulotetaan ajan myötä, vaikka lainanantaja yleensä ennustaa melko lyhyellä aikavälillä takaisinmaksuaika, se voi yleensä kestää alle vuoden.

Miten kauppias käteisennakot toimii?

Kysymyksiä ei ole siitä, että kauppias käteisennakko kustannuksia tällaista vakuudeton rahoitus tulee kalliimpaa kuin kustannukset perinteisen lainan, mutta jos ymmärrät edut käteisennakkoa ja tietää kuinka vaikeaa olisi oikeutettu pankkilaina, tulet huomaamaan, että kauppias käteisennakkoa on erinomainen vaihtoehto.

Usein yrittäjät ovat kiinnostuneita rahoitusohjelmia, kuten tämä voi olla vähemmän kuin täydellinen tai jopa huono henkilökohtainen luotto historiaa. Ne voivat olla luotto hakuhistoriatietuetta kuten aiemmin veroasioissa, luettelon maksulaiminlyönnit, kokoelmia, pantit tai jopa tuomioita, olisi automaattinen punainen lippu perinteisen pankkilainan. Sen sijaan, kauppias käteisennakkoa teollisuus on täällä auttaa yrityksiä, jotka eivät voi saada perinteistä rahoitustapoja.
Lainanantaja riski:

On melko suuri riski tarjotessaan tällaisia ​​vakuudettoman rahoituksen vaihtoehtojen (eli korkeammat kustannukset yrityksen omistaja rahaa), mutta ne käyttävät kehittyneitä rahoitusmallit määrittää mahdollisia tulevia luottokortin myyntiä. Ne tarjoavat myös käteistä etukäteen melko lyhyellä takaisinmaksuajalla ehdoista auttaa torjumaan riskin.

Vaikka hyväksyntä on paljon helpompaa kuin se on useimpien pankkilainoja, muutama käteisennakkoa lainanantajat lainata uusille kauppiaille tai aloitukset ilman historiaa luottokortin lausuntoja. Vielä vähemmän luotonantajat hyväksyy määriä suuremmat kuin mitä yritys voi ennustaa ansaita luottokortilla myynti vuodessa.

Kauppias käteisennakkoa lainanantaja vie kaiken riski, mutta koska se on maksettu pois tavoiteltu myynti, se on tyypillisesti riski kannattaa ottaa. Kausiluonteinen yrityksille, jotka tarvitsevat kassavirta siirtää niitä hidasta vuodenaikoina tai kauppiaita, joilla on odottamaton sesonkiaikana, voi löytää tarvitaan käteisennakkoa kunnes liike poimii.

Kauppias käteisennakkoa lainanantajat sanoa, että hidas yritykset eivät ole ainoa kauppiaiden kiinnostuneet rahoituksen menetelmällä. Useimpien yritysten jäävät usein vaille huomiota perinteisiä pankkeja.

On monta kertaa, kun omistajat terveiden pienyritysten voisi käyttää kassavirran tai käyttöpääoman auttaa rakentamaan niiden yritysten, mutta eivät täytä perinteisen pankkilainoja. Näitä ovat franchising omistajille, jotka ovat täyttäneet henkilökohtaisia ​​säästöjä ostaa heidän franchise ja haluaisi käynnistää toisen; kauppiaat, jotka voivat ostaa suurimman varaston diskonttokorot tai siirtää uuteen, tehokkaamman sijainti; laajennukset; Uudet laitteet; tai yksinkertaisesti halu edetä on suuri mahdollisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *