Luottokortilla lainan nostaminen

Posted by

lainaa luottokortilla

Luottokorttisi saattaa tulla mahdollisuus tehdä siirron kutsutaan käteisennakon – joka on määrä rahaa lainattu vastaan ​​luottoraja. Se on kuin nostaa rahaa ATM kanssa maksukortin, paitsi rahaa tulee luottorajan, mikä tarkoittaa, joudut maksamaan sen takaisin korkoineen. Voit ottaa käteistä etukäteen luottokorttisi käyttämällä PIN automaatilla tai käyttämällä kätevästi tarkistaa luottokortin myöntäjä on lähettänyt sinulle.

Älä sekoita luottokorttia käteisellä etukäteen palkkapäivä käteisennakkoa että voit saada siitä pikalaina myymälässä. Palkkapäivä käteisennakkoa ei vaadi luotto tarkistaa ja ne on maksettava takaisin seuraava palkkapäivä. Luottokorttisi käteisennakkoa on sidottu luottokortti (joka vaaditaan luottotiedot on hyväksyttävä) ja mukana mahdollisuus maksaa tietyn ajanjakson aikana, kunhan teet vähintään maksut.

Kuinka paljon rahaa voi nostat?

Voit nostaa käteistä jopa oman käteisennakkoa raja, joka voi olla pienempi kuin luottorajan olet antanut ostoksiin. Tarkista äskettäin kopio luotto tiliotteessa tai kirjautumista online-tilisi tarkistaa käteisennakkoa raja ja luoton määrä teillä saatavilla käteisennakkoa. Käytettävissä oleva käteisennakkoa raja voi olla pienempi kuin koko raja, jos sinulla on jo saldo luottokortilla.

Kustannukset käteisennakko

Käteisennakot mukana käteisennakkoa maksu ja yleensä on korkeammat korot kuin korko ostoksiin.

Käteisennakkoa voidaan periä maksu prosentteina käteisennakko tai kiinteä. Esimerkiksi luottokorttiyhtiösi voi veloittaa 5%: n ennakko tai $ 10 kumpi on suurempi. Tarkista luottokortin ehdot vahvistaa lopullista maksua maksat käteisennakkopalveluja.

Käteisennakot ei ole armonaika, eli korot alkaa kertyvät tasapainoon heti lainata sitä.

Tämä pätee myös silloin, kun maksat tasapainoa kokonaisuudessaan ja aloittaa laskutusjaksoesimerkki nolla tasapainossa. Maksat aina rahoitusmenoon on käteisennakkoa vaikka maksat sen kokonaan, kun laskuerittelyssäsi tulee. Vähentää kiinnostuksen maksat käteisellä etukäteen maksaa sen mahdollisimman pian, vaikka se tarkoittaa maksaa ennen laskuerittelyssäsi tulee.

Hedelmää käteisennakkoa Balance

Käteisennakon saldot ovat erillään ostoksesi tasapainoa ja maksut hajosi kesken saldot. Jos maksat vain pienin, se todennäköisesti sovellettava tasapainossa alin korko – se on jopa luottokorttiyhtiöösi. Vain maksun määrä ylittää vähintään aletaan soveltaa tasapaino korkein korko, joka todennäköisesti käteistä etukäteen tasapainoa. Joten, sinun on maksettava enemmän kuin minimi, jos haluat vähentää käteisennakko tasapainoa.

Kun Cash Advance Eikö Cash

Jotkut taloustoimet kohdellaan kuin käteisennakkoa vaikka et koskaan fyysisesti vetäytyi käteisellä. Esimerkiksi jos luottokortti on asennusohjelma ylityksestä suojelun ylitys määrä rinnastetaan käteisennakkoa. Tilisiirtoja ja maksumääräykset ostetaan luottokortilla voidaan myös harkita tilisiirtoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *